Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovačka profesorica Mirela Šunda na “Znanosti u prolazu”

  Profesorica Mirela Šunda, nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture na Gimnaziji Antuna Gustava Matoša i doktorandica na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu, sudjelovat će kao predavačica na događaju pod nazivom “Znanost u prolazu” u Zagrebu 5. ožujka. Posebnost događanja “Znanost u prolazu” je što će na njemu izlagati isključivo znanstvenice, a cilj manifestacije je postići šire sudjelovanje društva u znanosti te razbiti mitove o znanosti i znanstvenicama.

  Znanstvenu karijeru započela je prije dvije godine od kada se intenzivno bavi problematikom tjelesne pismenosti, promjenama stanja fitnesa i razinama tjelesne aktivnosti adolescenata. Konkretno, proučava utjecaj učenja na daljinu i unaprjeđenja tjelesne pismenosti na promjene stanja fitnesa i tjelesne aktivnosti adolescenata tijekom pandemije bolesti COVID-19, u svrhu razvoja svijesti o važnosti i dobrobitima tjelesne pismenosti u očuvanju i unaprjeđenju sposobnosti i zdravlja djece i mladih te prevenciji daljnjeg pada tjelesne aktivnosti adolescenata.

  …………………..

  U emisiji Život škole, 24. veljače 2022. naša gošća bila je Mirela Šunda, nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture u Gimnaziji Antuna Gustava Matoša. Govorili smo općenito o problematici tjelesne pismenosti, proučavanju utjecaja učenja na daljinu na promjene stanja fitnessa i tjelesne aktivnost adolescenata i mnogim drugim zanimljivim temama.

  Poslušajte emisiju:

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog