Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 28-godišnjak vozio s 2,44, a 31-godišnjak s 2,15 promila

  U razdoblju od 25. do 27. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 29 vozača osobnih automobila i 2 biciklista koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Tijekom vikenda policijski službenici su osim alkohola evidentirali još 222 prekršaja, od kojih je evidentirano 131 prekršaj prekoračenje brzine kretanja vozilima, 15 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 10 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 prekršaj odbijanje ispitivanja na prisutnost droga, 6 prekršaja upravljanje neregistriranim vozilom i 56 ostalih prekršaja.

  Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je 26. veljače, oko 21,20 sati, u Đakovu, kada su u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin kojemu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,44 grama po kilogramu.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U nedjelju, 27. veljače, oko ponoći u Đakovu u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 31-godišnji hrvatski državljanin kojemu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,15 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Foto: Ilustracija

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog