Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Unazad 3 godine 2 puta pravomoćno presuđen za upravljanje motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Pet je prometnih nesreća bilo na osječkom području, a jedna na području Đakova.
  Proteklog vikenda u prometu je zaustavljeno 19 alkoholiziranih vozača, od kojih 16 vozača osobnog automobila, 2 vozača bicikla i vozač mopeda. Jedan vozač osobnog automobila odbio se alkotestirati.

  Evidentirana su još 223 prekršaja od kojih: 108 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 30 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 29 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 3 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja upravljanje neregistriranim vozilom i 51 ostali prekršaji.
  U subotu, 15. siječnja, u 2,45 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 20-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova. Vozač je unazad 3 godine 2 puta pravomoćno presuđen za upravljanje motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje te je uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo sa kojim je upravljao.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
  Jučer, 16. siječnja, u 15,25 sati, u Kućancima, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 38-godišnji hrvatski državljanin iz Šljivoševaca je zbog nepropisnog kretanja vozilom po kolniku udario u vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,06 grama po kilogramu.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 16.300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  1 komentar

  1. Pingback: Unazad 3 godine 2 puta pravomoćno presuđen za upravljanje motornim vozilima prije stjecanja prava na upravljanje

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog