Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Projekt/torta Srednje strukovne škole uvršten među 20 najboljih u međunarodnom „Bake-Off“ izazovu

  Krajem rujna 2021. Srednja strukovna škola Antuna Horvata prijavila se na međunarodni „Bake-Off“ izazov prigodom obilježavanja 20. Europskog dana jezika. Na natječaj je pristiglo 570 prijava no u konačnu knjigu  uvršteno je samo 20 najboljih prijava, a među odabranima je i projekt/torta Srednje strukovne škole koja je predstavila ne samo Školu već i Republiku Hrvatsku i hrvatski jezik, ali i hrvatsko slastičarstvo.

  Projekt su vodile profesorice stranih jezika Božena Miser Kovačić i Larisa Adrić, a recept je realiziran u školskoj kuhinji uz voditeljstvo nastavnica Marije Katilović, Nevenke Kokalović i Mihaele Tosenberger Andrić i učenika drugog i trećeg razreda kuharskog zanimanja, koji su  obavili praktični dio projekta.

  Brošura u kojoj se nalazi školski projekt sadrži još radove iz Rusije, Austrije, Španjolske, Rumunjske, Ukrajine, Litve, Mađarske, Italije, Slovačke, Austrije, Velike Britanije, Bjelorusije, Portugala i Danske. Nakladnici su Vijeće Europe i Europski centar za moderne jezike.

   

  1 komentar

  1. Pingback: Projekt/torta Srednje strukovne škole uvršten među 20 najboljih u međunarodnom „Bake-Off“ izazovu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog