Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda zaustavljeno 27 alkoholiziranih vozača

  U razdoblju od 21. do 23. siječnja na području Policijske uprave osječko-baranske u prometu je zaustavljeno 27 alkoholiziranih vozača; 22 vozača osobnih automobila, 4 biciklista i 1 vozač traktora.

  Osim alkohola, tijekom vikenda evidentirana su još 222 prekršaja, od kojih 109 prekršaja prekoračenje brzine kretanja vozilima, 31 prekršaj nekorištenje sigurnosnog pojasa, 12 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 4 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja upravljanje pod zabranom na upravljanje vozilima, 7 prekršaja upravljanje neregistriranim vozilom i 57 ostalih prekršaja.

  U nedjelju u 23,50 sati u Đakovu u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 29-godišnji hrvatski državljanin iz Zoljana, a evidentirana mu je prisutnost alkohola u krvi od 1,55 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Tijekom vikenda zaustavljeno 27 alkoholiziranih vozača

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog