Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Alkoholiziran pucao iz automatske puške u smjeru policije

    Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 51-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari i Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

    U subotu,  22. siječnja, u kasnim večernjim satima, u Jagodnjaku, u dvorištu obiteljske kuće, 51-godišnjak je u alkoholiziranom stanju pucao iz automatske puške, koju je ilegalno posjedovao, u smjeru policijskih službenika i susjednih kuća.

    Brzom reakcijom interventne policije Policijske uprave osječko-baranjske 51-godišnjak je svladan i uhićen na mjestu događaja.
    Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku.

    Jučer, 23. siječnja, policijski službenici su temeljem naloga suda obavili pretragu doma i drugih prostorija u Jagodnjaku, vlasništvo 51-godišnjeg hrvatskog državljanina. U pretrazi su policijski službenici pronašli i oduzeli ručnu bombu, pušku i više komada streljiva.

    Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi  kaznenu prijavu.

    Policija podsjeća  građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.

    Pozivaju  građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. O namjeri predaje građani trebaju obavijestiti na  broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Policija  će poslati  stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

    Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

     

    Foto: Ilustracija

    1 komentar

    1. Pingback: Alkoholiziran pucao iz automatske puške u smjeru policije

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog