Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • 53-godišnjak vozio s 1,55 promila

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 5 prometnih nesreća, u dvije prometne nesreće 4 osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a 3 prometne nesreće su za posljedicu imale materijalnu štetu.

    Na području Osijeka evidentirali smo četiri prometne nesreće, a na području Belišća jednu prometnu nesreću, objavila je policija.

    Jučer, 18. siječnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su 3 vozača ( 2 osobnog automobila i 1 bicikla) pod utjecajem alkohola.

    Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u 18,50 sati, u Petrijevcima, kada su u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin iz Petrijevaca.

    Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,55 grama po kilogramu.

    Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 20000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

    1 komentar

    1. Pingback: 53-godišnjak vozio s 1,55 promila

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog