Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozaču iz Kešinaca prijeti kazna od 24.500 kn

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreća s materijalnom štetom na području Osijeka.

  U razdoblju od 24. do 26. prosinca, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 13 alkoholiziranih vozača od kojih 10 vozača osobnog automobila i 3 vozača bicikla.

  Evidentirano je još 50 prekršaja od kojih 25 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 2 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 1 prekršaj nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 prekršaj upravljanje pod zabranom i 20 ostalih prekršaja.

  U petak, 24. prosinca, u 21,20 sati, u Mrzoviću, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Vozač osobnog automobila 33-godišnji hrvatski državljanin iz Kešinaca je zbog neprilagođene brzine kretanja sletio s kolnika. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,87 grama po kilogramu, nije koristio sigurnosni pojas te mu je istekla važnost vozačke dozvole.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 24.500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Vozaču iz Kešinaca prijeti kazna od 24.500 kn

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog