Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija u Gorjanima pronašla i oduzela oružje

  Jučer, 8. prosinca, u Gorjanima, temeljem naloga suda policajci su pretražili dom i druge prostorije kojima se koristi 25-godišnji hrvatski državljanin te su pronašli i oduzeli više komada oružja i streljiva i to: malokalibarsku pušku, zračnu pušku, ručno izračeni pištolj, 30-tak komada streljiva kalibar 5,6 milimetara i 10-tak komada streljiva kalibra 7,62 milimetara. Također mu je oduzeto i oružje koje je legalno posjedovao, a to je lovačka puška i nekoliko komada streljiva kalibar 30-06.
  Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25-godišnjak bez dozvole i odobrenja nabavio oružje i streljivo.
  Zbog počinjenog kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv 25-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.
  Iz policije također podsjećaju građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje te pozivaju sve one koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji.

  Tekst i foto: PUOBŽ

  1 komentar

  1. Pingback: Policija u Gorjanima pronašla i oduzela oružje

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog