Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Perkovčanin vozio s 1,68 promila u sred bijela dana

  Jučer, 16. prosinca, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 12 vozača osobnih automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

  U 14 sati, na županijskoj cesti broj 4165 Perkovci – Piškorevci u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil  kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin iz Novih Perkovaca. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,68 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U nadolazećem vikendu policijski službenici Policijske uprave osječko baranjske provodit će pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima, a prvenstveno će se obratiti pozornost na prekoračenje brzine kretanja, vožnje pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i drugim težim prometnim prekršajima.

  1 komentar

  1. Pingback: Perkovčanin vozio s 1,68 promila u sred bijela dana

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog