Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Izmjereno mu 1,78 promila i završio na triježnjenju

  U vremenu od 17. do 19. prosinca, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 40 alkoholiziranih vozača; 34 osobnog automobila, 5 bicikla i 1 motocikla.

  Osim alkohola, evidentirano je još 205 prekršaja od kojih 77 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 27 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 23 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 1 upravljanje pod zabranom, 1 upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 74 ostali prekršaji.

  U subotu u 1,15 sati, u Širokom Polju, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozljeđena. Vozač osobnog automobila 29-godišnji hrvatski državljanin uslijed neprilagođene brzine udario u parkirani teretni automobil te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,57 grama po kilogramu.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22.500 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U 23,21 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin. Alkotestiranjem mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,78 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Izmjereno mu 1,78 promila i završio na triježnjenju

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog