Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Inicijativa za ujedinjenje i pomirenje bivših i sadašnjih članova HSS-a: Preduvjet je odlazak uzurpatora Kreše Beljaka

  Predstavnici Inicijative za ujedinjenje i pomirienje bivših i sadašnjih članova Hrvatske seljačke stranke, na 117. godišnjicu osnutka HSS-a, pozvali su bivše i sadašnje članove diljem Hrvatske da se okupe i ujedine te pokažu snagu i hrabrost da se HSS vrati na pravi put, izvornim načelima, a preduvjet za to je odlazak iz HSS-a uzorpatora Kreše Beljaka”, ističe se u pozivu koji u ime Inicijative potpisuje Zvonko Pongrac.

  Bivši i većina sadašnjih HSS-ovaca spremni su preuzeti odgovornost i sačuvati ostavštinu braće Sjepana i Antuna Radića”, navodi se u obrazloženju uz konstataciju da su nikad lošiji izborni rezultati u bogatoj povijesti HSS-a bili povod za inicijativu za ujedinjenje.

  Krešu Beljaka, koji je za danas sazvao Programsku skupštinu HSS-a, optužuje se da je jedini krivac za katastrofalno stanje u HSS-u i članovi Inicijative ga nazivaju uzupratorom.

  HSS je na putu da nestane s hrvatske političke scene, a obveza istinskih haesesovaca je da spase HSS vodeći se riječima Stjepna Radića: „Pravo se ne može dobiti plačem ni molitvom, nego borbom”, navodi se u obrazloženju Inicijative za ujedinjenje i pomirenje bivših i sadašnjih članova HSS-a.

  Ističe se također da je u razdoblju raskola u HSS-u od dolaska Kreše Beljka za predsjednika utemljeno i registrirnao još šest stranaka od bivših HSS-ovaca.

     “Jedini i pravi cilj je ostavka Kreše Beljaka, imenovanje povjerenika iz redova HSS-a, te u roku od 180 dana održatvanje unutarstranačkih izbora”, navodi se na kraju pripćenja Inicijative za ujedinjenje  svih frakcija HSS-a u Hrvatskoj.

  1 komentar

  1. Pingback: Inicijativa za ujedinjenje i pomirenje bivših i sadašnjih članova HSS-a: Preduvjet je odlazak uzurpatora Kreše Beljaka

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog