Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I Đakovčani srcem za Kiaru

  Blagdanskom ugođaju u gradu tijekom prijepodneva svoj doprinos su dale i dvije Satničanke; Josipa i Božana, koje je posao odveo u Šibenik, organiziravši na korzu prikupljanje sredstava za liječenje djevojčice Kiare koja je otputovala u Sjedinjene Američke Države.

  Na svom štandu na korzu prikupljale su priloge za liječenje Kiare, a za dobrovoljne priloge građanima su nudile svoje rukotovorine.

  „Posao nas je odveo u Šibenik, a onda smo nekako, potaknute cijelom Kiarinom situacijom koja je izuzetno teška i ovo eksperimentalno liječenje u Americi joj je jedina prilika, odlučile sudjelovati koliko god je to moguće. Šibenik je dosta već iscrpljen financijski jer stvarno prikupljamo na sve strane, svaki kafić, svaki čovjek je sudjelovao u tome, a mi smo evo odlučile, budući smo došle za Božić u Slavoniju, malo angažirati Slavonce”, uglas govore sestre ističući da Đakovčani odlično reagiraju.

  „Odlično, odlično…, mi smo prezdadovoljne, mislim da ćemo skupiti lijepu svotu novca koja će sigurno pomoći Kiari”, dodaju Satničanke sa šibenskom adresom.

  Za darovani dobrovoljni prilog u kutiju s Kiarinom fotografijom Josipa i Božana građanima nude svoje rukotvorine.

  „Vrijeme je darivanja, svi su nekako sretni i veseli, puno je ljudi, a sestra je kreativna pa je to bilo šteta ne iskoristiti”, poručuju na kraju.

  1 komentar

  1. Pingback: I Đakovčani srcem za Kiaru

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog