Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 30-godišnjak iz Vrpolja vozio s 1,79 promila

  Jučer, 16. prosinca, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 12 vozača osobnih automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

  U 19,03 sati, u Đakovu, u nadzoru prometu zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 30-godišnji hrvatski državljanin iz Vrpolja. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,79 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U nadolazećem vikendu policijski službenici Policijske uprave osječko baranjske provodit će pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima, a prvenstveno će se obratiti pozornost na prekoračenje brzine kretanja, vožnje pod utjecajem alkohola, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i drugim težim prometnim prekršajima.

  Foto: Ilustracija

  1 komentar

  1. Pingback: 30-godišnjak iz Vrpolja vozio s 1,79 promila

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog