Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozio neregistrirani traktor s 2,96 promila

  U razdoblju od 17. do 18. studenog  na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 8 vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

  Jučer, u 00,40 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin iz Gašinaca. Vozač je u prometu upravljao neregistriranim vozilom za vrijeme dok mu je rješenjem ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih 12 prekršajnih negativnih bodova.

  Alkotestiranjem je vozaču evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,99 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 42.000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Jučer, oko 18 sati, na županijskoj cesti broj 4292, između mjesta Trnava i Đakovo, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Vozač osobnog automobila, 25-godišnja hrvatski državljanin iz Novog Topolja, zbog neprilagođene brzine kretanja, udario je u neregistriranu prikolicu koja je bila priključena za neregistrirani traktor kojim je upravljao 55-godišnji državljanin iz Novih Perkovaca. Vozaču traktora evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 2,96 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Vozaču traktora je za počinjene prekršaje predviđena maksimalna novčana kazna u iznosu do 22.700 kuna ili kazna zatvora od 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „F“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Vozio neregistrirani traktor s 2,96 promila

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog