Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nezavisna vijećnica Mirjana Adrić: “Očekivati od gradskih vijećnika da ispravljaju odluke birača pomalo je nekorektno”

  U povodu inicijative da se problematika Preradovićeve ulice uključi u dnevni red predstojeće sjednice Gradskog vijeća na temelju potpisa gradskih vjećnika, nezavisna vijećnica Mirjana Adrić regirala je priopćenjem u kojem podjeća da “suodgovornost za aktualno stanje, uz političare, snose i birači”.

   

  “Naime, postoji jedan dan koji se dogodi svake 4 godine, kada je snaga i moć u rukama birača.

  Za sve što ste učinili ili možda propustili toga dana snosite odgovornost, odnosno na taj način kreirate i svoju budućnost”, podsjeća gradska vijećnica Mirjana Adrić.

  “Očekivati od gradskih vijećnika da ispravljaju vaše odluke pomalo je nekorektno.

  Ako je jasno da većina u Gradskom vijeću donosi odluke, što je legitimno, demokratski i ispravno, onda je nerealno očekivati da manjina, koja je to vašom voljom, učini nešto konkretno.

  Većina, odnosno vladajući u ovom gradu pokazali su i pokazuju svakoga danas što misle i planiraju s Preradovićevom ulicom.

  Naime, vlast u našem gradu čine HDZ, SDP i dio MOSTA i naravno glavni igrač, kojeg ne treba zaboraviti i uvijek ga je dobro spomenuti, TIHOMIR MIHALJ…navodno nezavisni.

  Prava oporba u našem gradu je jedan vijećnik Mladih za Đakovo i četiri vijećnika liste “Za boje našeg grada”, što je ukupno 5 vijećnika, a sve ostalo su kalkulacije i uhljebi.

  Iako je u demokratskim procesima pravilo da i opozicija ima svoju poziciju, zahvaljujući lažnoj oporbi i to su si prigrabili, jer ste im vjerojatno vi, poštovani sugrađani, na prvom mjestu.

  U svakom slučaju divim se vašem strpljenju i želim da se što prije dogodi “civilizacija” kako u Preradovićevoj, tako i u ostalim dijelovima grada i prigradskih naselja”, poručuje nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić.

  1 komentar

  1. Pingback: Nezavisna vijećnica Mirjana Adrić: “Očekivati od gradskih vijećnika da ispravljaju odluke birača pomalo je nekorektno”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog