Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bračni parovi Perić i Vavra u Punitovcima obilježili 25 godina bračnog zajedništva

  Na 33. nedjelju kroz godinu – 14. studenoga 2021., u župnim zajednicama Đakovačko-osječke nadbiskupije obilježena je Nedjelja bračnih jubileja.

  Dva bračna para Župe sv. Ladislava kralja u Punitovcima obnovila su svoje bračne zavjete tijekom misnog slavlja koje je u župnoj crkvi predvodio župnik Đurica Pardon. U nazočnosti svoje djece i župne zajednice srebrni jubilej, 25 godina bračnog zajedništva obilježili su Marica i Mirko Vavra iz Josipovca Punitovačkog te Marija i Zdenko Perić iz Punitovaca.

  „Dragi slavljenici, nije bilo lako održati obećanje koje ste dali prije 25 godina, ljubiti se i poštivati u sve dane života svoga. Nakon ovih 25 godina vidjeli ste da svaka kriza u životu završi. Kada vidimo da se u našem životu događaju krize i poteškoće i da prijeti opasnost zajedništvu, poštovanju, ljubavi, miru i plemenitosti potrebno je otvoriti vrata, napraviti korak dalje i otvoriti novi prostor svoga života“, rekao je među ostalim župnik u svojoj propovijedi. Nakon euharistijskoga slavlja župnik je slavljenicima uručio čestitke nadbiskupa Đure Hranića.

  Tekst i foto: Tanja Čatić, Mirko Knežević/djos.hr

  1 komentar

  1. Pingback: Bračni parovi Perić i Vavra u Punitovcima obilježili 25 godina bračnog zajedništva

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog