Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Majka novog srijemskog biskupa: “Sretni smo što ga imamo, sretni i presretni, jako nam je dobar…”

  U Nadbiskupskom domu u Đakovu u podne je objavljeno imenovanje monsinjora Fabijana Svaline, ravnatelja Hrvatskog Caritasa i svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije, biskupom koadjutorom Srijemske biskupije.

  Objavi imenovaja bili nazočni i roditelji novog srijemskog biskupa Lucija i Mirko Svalina koji su u izjavi za naš Radio rekli da se osjećaju predivno.

  Joj…, predivno, predivno se osjećam, ne mogu vam to ispričati…, takvo iznenađenje i radost, to je čudo jedno. Oprostite, ne mogu više ništa reći…, kratko je izjavila majka, a otac samo dodao da se osjeća dobro te da je sve „dobro, uredno, sve po redu i da ne može biti bolje nego što je”.

  Sretni smo što ga imamo, sretni i presretni, jako nam je dobar i svi smo ponosni”, dodala je na kraju majka novog srijemskog biskupa Fabijana Svaline.

  Nakon još jednog biskupskog imenovanja iz redova svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije, pomoćnog biskupa Ivana Ćurića pitali smo je li ova nadbiskupija rasadnik biskupa.

  „Moramo priznati da su i druge biskupije, zapravo, sve biskupije rasadnici biskupa, ali kada je u pitanju imenovanje za Srijemsku biskupiju, onda nas višestoljetna povezanost i tijesna združenost upravo s tom biskupijom, na neki način, tako povezuje da je bilo i za očekivati da kandidat za novoga biskupa u Srijemu, sada biskupa koadjutora, bude doista iz naše Nadbskupije”, izjavio je pomoćni biskup Ivan Ćurić.

  1 komentar

  1. Pingback: Majka novog srijemskog biskupa: “Sretni smo što ga imamo, sretni i presretni, jako nam je dobar…”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog