Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Iživljavanje Stožera RH nad noćnim klubovima i barovima mora završiti”

  Udruga Glas poduzetnika i Udruga noćnih klubova i barova ponovo žele upozoriti na rad Nacionalnog stožera, koji, kako se navodi u priopćenju, bez pravih i znanstvenih argumenata, uporno drži odluku o ograničenju radnog vremena noćnih klubova i barova do ponoći.

  Međutim, pojedini kafići i restorani se pretvaraju u noćne klubove unatoč epidemiološkim mjerama i zakonu o zaštiti od buke, odnosno rade ilegalno pa se ne možemo ne zapitati tko je u ovoj situaciji lud”, ističe se u priopćenju.

  Upravo zbog zabrana rada noćnih klubova i barova, tisuće mladih pronalaze noćnu zabavu u susjednoj BiH i Srbiji jer u njihovim državama ograničenja ne postoje. Ugostiteljski objekti koji su udaljeni 30 do 40 minuta vožnje u susjednim državama nude svoje usluge iza ponoći, njihove cijene su jeftinije te je PDV u ugostiteljstvu manji i ne postoji porez na potrošnju. Apsolutno sve im je dostupno i dopušteno, kako u samim klubovima bez ikakvih ograničenja radnog vremena, COVID potvrda i testova, tako i na povratku u Hrvatsku.

  Udruga Glas poduzetnika i Udruga noćnih klubova i barova smatraju kako bi Stožer RH trebao uvažiti ove činjenice, te postupiti poput zemalja EU i naših susjednih zemalja, tj. maknuti ograničenje radnog vremena noćnih klubova i dopustiti rad uz poštivanje epidemioloških mjera”, kaže se u priopćenju udruge Glas poduzetnika uz konstataciju da se dosadašnjim “pristupom i zabranama samo potiču nezakonit rad, a mladi se i dalje ne cijepe u mjeri u kojoj su predviđali”.

  Smatramo da ovakvo iživljavanje Stožera RH nad noćnim klubovima i barovima mora završiti”, poručuju iz Udruge Glas poduzetnika.

  1 komentar

  1. Pingback: “Iživljavanje Stožera RH nad noćnim klubovima i barovima mora završiti”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog