Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Francuski nastavnici u Ekonomskoj školi

  U sklopu Erasmus+ projekta B.E.E.U.R.O.P.E. u Đakovu će od 7. do 9. listopada boravi  pet  nastavnika iz francuske škole Lycee Yser  Reimis. Cilj projekta je promicanje i implementacija inkluzije, jednakih mogućnosti za sve, obrazovanje i zapošljavanje osoba s invaliditetom i smanjenih mogućnosti i posebno smanjenje broja učenika koji rano napuštaju redovni proces školovanja zbog smanjenih mogućnosti učenja.

  Projekt također predviđa uključivanje većeg broja učenika završnih razreda trgovačkog i komercijalnog smjera u realizaciju prakse u europskim zemljama kako bi ih se što bolje pripremilo za europsko tržište rada.

  U poslijepodnevnim satima gosti će posjetiti Ekonomsku školu Braća Radić  gdje će razmijeniti iskustva i usporediti školske sustve koji obrazuju slične profile; prodaju i trgovinu, a predviđen je obilazak i nekih gospodarskih subjekata.

  Francuski nastavnici svoje će studijsko putovanje završiti u Dubrovniku gdje će posjetiti tamošnju Trgovačku i ekonomsku školu s kojom je također dogovorena slična suradnja.

  1 komentar

  1. Pingback: Francuski nastavnici u Ekonomskoj školi

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog