Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanin smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 12 prometnih nesreća, u 4 prometne nesreće 8 osoba je lako tjelesno ozlijeđeno, a 8 prometnih nesreća su za posljedicu imale materijalnu štetu.

  Na području Osijeka dogodilo se pet prometnih nesreća, na području Belog Manastira i Đakova tri prometne nesreće, a na području Našica jedna prometna nesreća.

  Jučer su u nadzoru prometa evidentirana 4 alkoholizirana vozača; 3 osobnog automobila i 1 bicikla.

  Sinoć u  19,10 sati  u Đakovu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a vozaču osobnog automobila, 35-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Đakova, evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 2,15 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Nakon jučerašnjeg upozorenja našeg slušatelja o klizavom kolniku na cesti Kuševac- Semeljci, javila nam se slušateljica koja upozorava vozače na dodatni oprez na „novom” kružnom toka prema Selcima Đakovačkim na kojemu je, kako kaže, oštetila automobil.

  1 komentar

  1. Pingback: Đakovčanin smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog