Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 29-godišnjak vozio s 1,43 promila

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća, u 1 prometnoj nesreći 1 osoba je lako tjelesno ozlijeđena, a 6 prometnih nesreća su za posljedicu imale materijalnu štetu.

  Na području Osijeka dogodilo se četiri prometne nesreća, na području Belog Manastira dvije, a na području Đakova jedna prometne nesreće.

  Jučer, 7. listopada, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana su 2 vozača osobnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 15,05 sati, u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila, 29-godišnji hrvatski državljanin iz Zoljana. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,43 grama po kilogramu.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  U 13,25 sati, u Belom Manastiru, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 24-godišnji hrvatski državljanin iz Jagodnjaka, uslijed nepropisne vožnje unazad udario je u parkirano vozilo. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,50 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 17 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  U nadolazećem vikendu policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske provesti će pojačane mjere usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica u istima, a prvenstveno će se obratiti pozornost na prekoračenje brzine kretanja, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, kao i drugim težim prometnim prekršajima (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, oduzimanje prednosti prolaska pješacima i dr.).

  Foto: Ilustracija

  1 komentar

  1. Pingback: 29-godišnjak vozio s 1,43 promila

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog