Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda 35 alkoholiziranih vozača, Đakovčanin završio na triježnjenju

     Od 17. do 19. rujna na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 35 alkoholizirnaih vozača; 25 vozača osobnog automobila, 8 vozača bicikla, 1 vozač teretnog automobila i 1 vozač mopeda.
  U istom razdoblju evidentirana su još 263 prekršaja, od kojih 139 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 31 prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa, 23 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 1 prekršaj upravljanje vozilom pod zabranom, 7 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 60 ostalih prekršaja.
  U subotu, 18. rujna, u 1,35 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova kojemu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,54 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
  Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U nedjelju, 19. rujna, u 1 sat, na državnoj cesti između Bračevaca i Potnjana, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Osobnim automobilom je upravljao 31-godišnji hrvatski državljanin iz Podgorača za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta (zbog neobavljenog liječničkog pregleda) te je uslijed nekretanja sredinom obilježene prometne trake udario u zaštitnu ogradu. Alkotestiranjem je vozaču evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,32 grama po kilogramu.
  Za počinjene prekršaje propisana je novčana kazna u iznosu do 37 300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ u trajanju do 12 mjeseci i 10 negativnih prekršajnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog