Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dosad u Đakovu 15-ak intervencija spašavanja zmija, zadnja jučer

  Vatrogasci Đakova, kako doznajemo od zapovjednika Ivana Klemena, ove su godine imali 15-ak tehničkih intervencija uklanjanja zmija, a posljednja je bila jučer.

  Jučer su đakovački vatrogasci iz Splitske ulice 18 uklonili jednu zmiju koja je zalutala u naselje pa je izazvala strah kod stanovnika. Uklonili smo ju pomoću opreme za hvatanje zmija i neozlijeđenu smo je vratili u njezino prirodno stanište. Što se tiče samih zmija u gradu Đakovu, početkom ljeta imali smo desetak slučajeva gdje su isto tako zalutale u samo naselje pa smo ih uklanjali i vraćali u njihovo prirodno stanište, tako da smo ove godine 15-ak intervencija spašavanja zmija odradili do sada”, kaže zapovjednik Klemen.

  Ove godine nešto više smo imali tih intervencija, ali iz godine u godinu taj broj se mijenja, jedne godine malo više jedne malo manje tako da ne bih posebno isticao da ih je nešto posebno više, ali, evo, ove godine malo više tih intervencija jesmo imali. Koliko smo mi upućeni, na području Đakova i Đakovštine ne obitavaju otrovne zmije tako da ne bi trebalo biti straha. Normalno je da se čovjek na neki način uplaši, ona svojom pojavom izaziva strah, ali slobodno pozovite vatrogasce i mi ćemo ju pomoću naše opreme za uklanjanje zmija transportirati u prirodu i vratiti u njihovo prirodno stanište”, poručuje Klemen uz napomenu da „zmije  ne treba  ubijati”.

  Foto: DVD Đakovo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog