Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčaninu prijeti kazna do 15.000 kn

  U razdoblju od 10. do 12. rujna, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je zaustavljeno 19 alkoholizirnaih vozača; 11 vozača osobnih automobila, 6 vozača bicikla i 2 vozača mopeda.

  Evidentirana su još 278 prekršaja od kojih: 132 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 39 nekorištenje sigurnosnog pojasa, 37 nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 4 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 3 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 63 ostala prekršaja.

  Jučer, 12. rujna, u 3 sata, u Osijeku, u Ulici kneza Trpimira, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila – 29-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova kojemu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,25 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci te 4 negativna prekršajna boda.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog