Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tijekom vikenda 8 alkoholiziranih vozača, rekorder biciklist

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozljede, a druga prometna nesreća je za posljedicu imala materijalnu štetu.
  Po jedna prometna nesreća dogodila se na području Policijske postaje Đakovo i Policijske postaje Beli Manastir.
  Od 13. do 15. kolovoza, na području Policijske uprave osječko-baranjske, u prometu je zaustavljeno 8 alkoholiziranih vozača; 5 vozača osobnih automobila i 3  vozača bicikla.

  Tijekom vikenda evidentirano je 146 prekršaja, od kojih 95 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 8 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 11 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 1 prekršaj upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom te 31 ostalih prekršaja.
  Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je jučer, 15. kolovoza, u 20,45 sati, u Lugu Subotičkom, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist, 61-godišnji hrvatski državljanin te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,52 grama po kilogramu.
  Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu od 500 kuna.

  1 komentar

  1. Pingback: Tijekom vikenda 8 alkoholiziranih vozača, rekorder biciklist

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog