Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sedam volontera Crvenog križa na edukaciji u Orahovici

  Sedam volontera đakovačkog Crvenog križa sudjeluje u radu 18. Ljetne škole mladih koju u Orahovici organizira Društvo Crvenog križa Osječko-baranjske županije.

  Kroz desetodnevnu edukaciju ukupno šezdesetak mladih proći će nekoliko tema, ističe Đuro Brataljenović, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa.

  Sedam volontera iz Đakova u Ljetnoj je školi u Orahovici koja traje deset dana, od 17. do 27. kolovoza. Troje njih je iz Đakova, a četvero iz Širokog Polja, uglavnom mladi volonteri koji su bili aktivni za vrijeme provođenja cijepljenja. Prolaze edukaciju kroz nekoliko seminara; prva pomoć, rad u katastrofama, rad u radionicama bolesti ovisnosti i realistični prikaz ozljeda. Po završetku edukacije korisit ćemo ih u našim radionicama koje ćemo provoditi kroz osnovne škole i dječji vrtić”, kaže Brataljenović.

  Kroz te programe dosad je prošlo više od 2.200 mladih, a program se svake godine prilagođava aktualnim potrebama društva. U protekle dvije godine naglasak je na djelovanju u izvanrednim situacijama kao što su pandemije i potresi.

   

  Foto: Arhiva

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog