Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Web dizajneri i u Đakovu

  Osim dosadašnja četiri zanimanja; ekonomist, komercijalist, upravni referent i trogodišnji prodavač po dualnom modelu, Ekonomska škola Braća Radić od sljedeće školske godine nudi i smjer web dizajner, doznajemo od ravnatelja Željka Bionde.

  „Web dizajner kao zanimanje je uvedeno zato što tržište rada, roditelji i učenici imaju potrebu za novim zanimanjem u okviru informatičkih zanimanja. Rezultati prijava pokazali su da je interes ogroman. Omogućen je upis 20 učenika i oni su to zanimanje popunili u roku od nekoliko sati od otvaranja upisa. Poslodavci daju iskaz interesa za potpisivanje ugovora o suradnji, odnosno realizaciju praktične nastave tako da će to biti na obostrano zadovoljstvo i učenika i poslodavaca, a samim tim i škole”, kaže ravnatelj Bionda.

  U sljedeću školsku godinu Ekonomska škola upisuje ukupno 120 učenika, a u prvom roku popunjeno je 89. Najviše slobodnih mjesta za drugi upisni krug ima za zanimanje prodavač, nekoliko mjesta u zanimanju komercijalist, upravni referent i ekonomist.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog