Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Budrovcima sletio s ceste

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća, gdje su u 5 prometnih nesreća 6 osoba zadobile lake tjelesne ozljede, a 1 osoba je zadobila teške tjelesne ozljede. U pet prometnih nesreća je nastala materijalna šteta.

  Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, na području Đakova četiri prometne nesreće, a na području Belog Manastira, Donjeg Miholjca i Našica po jedna prometna nesreća.

  Jučer, 12. srpnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 5 vozača (3 osobnog automobila 2 bicikla) koji su upravljali pod utjecajem alkohola.

  Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u 13,28 sati, u Belom Manastiru, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 49-godišnji hrvatski državljanin iz Belog Manastira. Alkotestiranjem je vozaču evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,67 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjeni prekršaj propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U 10,25 sati, u Belišću, u nadzoru prometa zaustavljen je 58-godišnji hrvatski državljanin iz Bistrinaca koji je upravljao biciklom. Biciklistu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,95 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog alkohola.

  Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u iznosu od 500 kuna.

  U 23,40 sati, u Budrovcima, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 42-godišnji hrvatski državljanin iz Budrovaca, upravljao je osobnim automobilom i uslijed nepropisnog kretanja kolnikom sletio s ceste te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,74 grama po kilogramu.

  Za počinjene prekršaje propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 21 300 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: U Budrovcima sletio s ceste

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog