Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Službeno je, župnik Ćorluka nakon 19 godina napušta Đakovo

  Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić izdao je dekrete o razrješenjima i imenovanjima svećenika u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji. Sada je i službeno da velečasni Tomislav Ćorluka nakon 19 godina napušta službu župnika Župe Svih Svetih u Đakovu te da je imenovan župnikom Župe Bezgrešnog Srca Marijinog u Slavonskom Brodu. Novi župnik bit će velečasni Ivan Lenić, a novi župni vikar bit će mladomisnik vlč. Robert Erk.

  Vlč. Damir Stanić razriješen je službe župnika Župe Preobraženja Gospodinova u Piškorevcima te je imenovan župnikom Župe sv. Euzebija i Poliona, mučenika, u Vinkovcima. Novi župnik u Piškorevcima bit će vlč. Ivan Lovrić.

  Vlč. Mihael Mađarević razriješen je službe župnika Župe Kraljice sv. Krunice u Kuševcu te mu je dodijeljeno bolovanje u razdoblju od godinu dana. Novi upravitelj župe bit će vlč. Leon Noudeviwa Sagbohan, dok je vlč. Ilija Janjić imenovan upraviteljem Župe sv. Mateja, apostola i evanđeliste, u Viškovcima.

  Dodajmo I to da je vlč. Ante Lučić razriješen službe župnog vikara Župe sv. Petra i Pavla, apostola, u Osijeku te je imenovan upraviteljem Župe bl. Alojzija Stepinca, biskupa i mučenika, u Vinkovcima.

  Svi navedeni razrješuju se dosadašnjih službi 24. kolovoza, a nove službe preuzimaju 25. kolovoza 2021.

  1 komentar

  1. Pingback: Službeno je, župnik Ćorluka nakon 19 godina napušta Đakovo

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog