Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policajci spasili vozače iz potopljenih automobila

  Ovoga vikenda nevrijeme je napravilo puno problema u Osijeku i Baranji. Osječki vatrogasci su zbog kiše jučer imali 12 tehničkih intervencija ispumpavanja vode iz podruma u Osijeku, 4 intervencije uklanjanja stabala sa prometnica u Osijeku i Kopačevu. Također, vatrogasci su uklanjali stablo s kuće u Osijeku te su skidali električni bojler iz kupaonice stana u Osijeku zbog opasnosti po život vlasnika stana, javlja Centar 112.

  Vatrogasci su imali posla s ispumpavanjem vode iz podruma i u Dardi, Valpovu, Petrijevcima i Bilju. Dobar dio Baranje ostao je bez struje.

  U subotu, 16. srpnja, oko 18,30 sati u Belom Manastiru, u trenutku kada je Državna cesta D-517 ispod podvožnjaka postala neprohodna za vozila, u vodu se naletjela dva osobna automobila kojima su upravljali 68-godišnjak i 70-godišnjak.

  Po zaprimanju telefonske obavijesti o događaju, policijski službenici Policijske postaje Beli Manastir brzo su izašli na mjesto događaja i i zajedno s 31-godišnjim građaninom pristupili potopljenim automobilima i izvukli vozače iz unutrašnjosti vozila te tako spriječili njihovo stradavanje.

  Jednom od vozača pružena je hitna medicinska pomoć te je zbog pothlađenosti prevezen u Klinički bolnički centar Osijek.

  Osim policije, na mjesto događaja intervenirali su i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Beli Manastir.

  Dionica Državne ceste D-517 do saniranja mjesta događaja i uklanjanja osobnih automobila zatvorena je za promet.

   

  1 komentar

  1. Pingback: Policajci spasili vozače iz potopljenih automobila

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog