Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovu 28-godišnjak vozio s 1,35 promila

  U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 9 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

  Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, tri prometne nesreće dogodile su se na području Našica, a po jedna prometna nesreća dogodila se na području Donjeg Miholjca i Belišća.

  Jučer, 9. lipnja, na području Policijske uprave osječko baranjske evidentirana su 4 vozača osobnog automobila koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola.

  Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23,25 sati, u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin iz Ivanovaca Đakovačkih. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,35 grama po kilogramu.

  Za počinjeni prekršaj propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

  Sutra, 11. lipnja, u vremenu od 15,00 do 21,00 sati, na području cijele Osječko-baranjske županije, provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.

  Foto: Ilustracija

  1 komentar

  1. Pingback: U Đakovu 28-godišnjak vozio s 1,35 promila

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog