Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Traže se popisivači i kontrolori

  Državni zavod za statistiku uputio je javni poziv za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugoj fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine koja će se provoditi od 27. rujna do 17. listopada 2021.

  Popisivanje u navedenom razdoblju zahtijeva puni dnevni angažman popisivača i kontrolora, uključujući subote i nedjelje, te je nužan preduvjet da kandidat za popisivača ili kontrolora nema drugih poslovnih ili školskih obveza.

  Zainteresirani kandidati za sudjelovanje u Popisu trebaju na mrežnim stranicama Popisa (www.popis2021.hr) popuniti prijavu za popisivača/kontrolora, odgovarajući na pitanja o osobnim podacima, iskustvu u poslovima anketiranja, informatičkoj pismenosti te na demografska pitanja.

  Rok za podnošenje prijava je od 23. lipnja do 15. srpnja 2021.

  Uvjeti za prijavu kandidata za popisivača/kontrolora su:-državljanstvo Republike Hrvatske s prebivalištem ili reguliranim boravištem u Republici Hrvatskoj, navršenih 18 godina, završeno najmanje srednjoškolsko obrazovanje, poznavanje rada na računalu i valjana adresa elektroničke pošte.

   

  Foto:  Državni zavod za statistiku

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog