Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Procijepljenost prvom dozom u OBŽ 44,9 posto

  Od 222 obrađena uzoraka u posljednja 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji novopozitivnih je tri. Na bolničkkom liječenju je šest osoba oboljelih od covida 19, a preminula je jedna osoba rođena 1943. godine.

  U samoizolaciji se trenutno nalazi 267 osoba.

  U proteklih tjedan dana (od 24. do 29. lipnja) policijski službenici proveli su 18 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili 3 kršenja (2 u Dardi i 1 u Osijeku). Obavili su i 758 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite u razdoblju od 22. do 28. lipnja obavili su 127 nadzora provođenja epidemioloških mjera (67 u ugostiteljskim objektima, 21 u prodavaonicama, 10 u trgovačkim centrima, 7 u uslužnim djelatnostima, po 6 na tržnicama i javnim okupljanjima te po 5 u svatovima i na sportskim događajima), a nisu utvrdili nepravilnosti.

  – Procijepljenost prvom dozom na području Osječko-baranjske županije trenutno je 44,9 posto odraslog stanovništva, odnosno 28,8 posto drugom dozom cjepiva, što je više od nacionalnog prosjeka. Na svim punktovima nastavlja se redovito cijepljenje drugom dozom, dok će nova akcija masovnog cijepljenja biti u dvorani Zrinjevac u Osijeku, a o terminu će javnost biti informirana – kaže Mato Lukić, načelnik Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije.

  1 komentar

  1. Pingback: Procijepljenost prvom dozom u OBŽ 44,9 posto

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog