Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nezaustavljiva Maja Pačarić prvakinja Balkana na 800 metara, napravila novi rekord

  Prekrasne vijesti stižu iz Smedereva. Prvog dana Prvenstva Balkana u atletici koje se održava u Smederevu (Srbija) osvojena je  jedna medalja za hrvatsku atletiku i to zlatna, a nju je osvojila Maja Pačarić u utrci na 800 m.

  Naša reprezentativka sjajno je istrčala dionicu od dva kruga na unikatnoj atletskoj stazi uz same srednjovjekovne zidine. Odlična taktika i još bolji finiš doveli su Maju zasluženo do prestižne titule prvakinje Balkana na 800m s novim osobnim  rekordom 2:04,26. S tim rezultatom približila se granici od 1100 WA bodova.(1088). Prvi krug prolaz oko 61 sec, na kraju se velikom borbenošču i sjajnom završnicom othrvala  se napadu protivnica. Dvije Ukrajinske trkačice ostale su na 2:04, 75 i 2:04,78. Čestitke njoj i treneru Damjanu Sediću na ovom međunarodnom uspjehu.

  Maja Pačarić (1993) je svoju atletsku priču  započela još u 3. razredu OŠ i kada je na Krosu SN slavila među učenicama 5. razreda. Od tada je nanizala rekordnih  9 pobjeda na krosu. Uz to je trčala i sjajne rezultate na srednjim prugama na stazi, te je uslijedio poziv na studij u SAD. Završivši fakultet na uglednom sveučilištu u Toledu vraća se u Hrvatsku gdje se zaposlila i uz to redovito trenira i uspješno nastupa. Maja je u najboljim trkačkim godinama i pravi je primjer kaka se može uspješno povezati sportski i akademski put, pišu iz Majinog Atletskog kluba Dinamo-Zrinjevac.

  1 komentar

  1. Pingback: Nezaustavljiva Maja Pačarić prvakinja Balkana na 800 metara, napravila novi rekord

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog