Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 83-godišnjak vozio u suprotnom smjeru na autocesti

  Jučer, 27. lipnja, u 4,55 sati, 83-godišnji hrvatski državljanin vozač osobnog automobila, kretao se autocestom A3 iz smjera juga u smjeru sjevera, Đakovo-Osijek, zapadnom kolničkom trakom, tj. u suprotnom- zabranjenom smjeru.

  Vozača su zaustavili policijskih službenici Policijske postaje Đakovo te mu je za počinjeni prekršaj izdan prekršajni nalog na 10.000 kuna, zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri mjeseca, a predviđena je kazna i od 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Jučer, 27. lipnja, u 06,08 sati, u Đurđancima, fiksnom kamerom za nadzor brzine evidentirano je prekoračenje dopuštene brzine kretanja vozila, u naseljenom mjestu, gdje je ograničena na 50 kilometara na sat, osobnim automobilom u vlasništvu 28-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Jarmine koje se je kretalo brzinom od 105 kilometara na sat.

  Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna od 10.000 do 20.000 kuna, ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U 10,54 sati, evidentirano je prekoračenje dopuštene brzine vozila slatinskog registarskog područja kretalo se smjerom zapad-istok brzinom od 218 kilometara na sat, a za koji prekršaj je propisana istovjetna sankcija.

  U petak, 25. lipnja, u 10,55 sati, na području Đakova, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

  Vozač 47-godišnji hrvatski državljanin nije koristio sigurnosni pojas i nije kod sebe imao vozačku dozvolu, a i evidentirana mu je koncentracija alkohola od 3,05 grama po kilogramu.

  Brzinu vozila vozač nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku, uslijed čega je došlo do slijetanja vozila u odvodni kanal te je lako tjelesno ozlijeđen.

  Za počinjene prekršaje predviđena je novčana kazna do 23.800 kuna, ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom do 12 mjeseci te 6 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: 83-godišnjak vozio u suprotnom smjeru na autocesti

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog