Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U OBŽ 58 novopozitivnih, a među osam preminulih i dvoje prerano rođene djece

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je 317 uzoraka od kojih je 58 bilo pozitivno na koronavirus.

  Sa šireg područja Osijeka su 24 novopozitivne osobe, šest ih je iz Čepina, četiri iz Darde, a po tri iz Valpova, Belog Manastira i Donjeg Miholjhca. Po dvije novopozitivne osobe bilježimo na području Đakova i Bilja te po jednu iz Našica, Belišća, Punitovaca, Popovca, Koške, Feričanaca, Đurđenovca, Drenja, Dalja, Erduta i Antunovca.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 140 osoba oboljelih od COVID-19, i to 111 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 32 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 29 pacijenata s tim oboljenjem.

  Tijekom posljednja 24 sata preminulo je osam osoba s područja Osječko-baranjske županije. Šest osoba preminulo je u dobi od 47 do 91 godine, a nažalost, preminulo je i dvoje prerano rođene djece koja su uz druge teške komorbiditete imala i COVID-19.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 1765 osoba.

  Policijski službenici provjerili su samoinicijativno pet osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje na području Erduta. Postupali su i prema jednoj dojavi, no nije utvrđeno kršenje. Obavili su 100 nadzora ugostiteljskih objekata pri čemu nije utvrđeno nijedno kršenje mjere.

  1 komentar

  1. Pingback: U OBŽ 58 novopozitivnih, a među osam preminulih i dvoje prerano rođene djece

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog