Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • U Đakovštini bez novopozitivnih

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je 358 uzoraka od kojih su 34 bila pozitivna na koronavirus.

  Sa šireg područja Osijeka je deset novopozitivnih, šest je iz Donjeg Miholjca, po troje iz Koške i Petlovca. Po dvije pozitivne osobe imaju prebivalište u Našicama, Belom Manastiru i Podgoraču. Jednu novopozitivnu osobu bilježimo na području općina Magadenovac, Draž, Čepin, Đurđenovac, Antunovac i Kneževi Vinogradi.

  Na bolničkom liječenju nalaze se 94 osobe oboljele od COVID-19, i to 64 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 11 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 30 pacijenata s tim oboljenjem. Tijekom posljednja 24 sata preminulo je pet osobe s područja Osječko-baranjske županije u dobi od 70 do 82 godine.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 792 osobe.

  Policijski službenici provjerili su samoinicijativno 12 osoba u samoizolaciji i nije utvrđeno niti jedno kršenje propisane mjere. Obavili su i 532 nadzora pri čemu nije utvrđeno nijedno kršenje mjere.

  1 komentar

  1. Pingback: U Đakovštini bez novopozitivnih

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog