Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Proteklog vikenda 33 alkoholizirana vozača

  U vremenu od 28. do 30. svibnja, na području PU osječko-baranjske u prometu su zaustavljena 33 vozača kojima je evidentirana nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi; 29 vozača osobnih automobila i 4 vozača bicikla.

  Evidentirano je još 203 prekršaja, od kojih 101 prekršaj prekoračenja brzine kretanja, 18 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 26 prekršaja nepropisno korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 prekršaja upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 1 prekršaj upravljanje vozilom pod zabranom, 2 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom te 53 ostalih prekršaja.

  U petak, 28. svibnja, u 23 sata, na županijskoj cesti broj 4132 Vrbica – Kešinci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadovila lake tjelesne ozlijede. Vozač osobnog automobila, 40-godišnji hrvatski državljanin iz Vrbice, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sletio s kolnika. Alkotestiranjem je vozaču evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,54 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22 300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  U subotu, 29. svibnja, u 5,40 sati u Đakovu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba također lakše ozlijeđena. Vozač osobnog automobila, 32-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova, nije koristio sigurnosni pojas i oduzeo je prednost prolaska drugom vozilu te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,89 grama po kilogramu. Za počinjene prekršaje propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 30 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 9 negativnih prekršajnih bodova.

  1 komentar

  1. Pingback: Proteklog vikenda 33 alkoholizirana vozača

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog