Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Problemi s internetom u Nazorovoj i Hebrangovoj

  Dio stanovnika u Ulici Vladimira Nazora i Ulici Andrije Hebranga već danima ima problema s intenertom, upozorava jedan naš slušatelj.

  Ne znam da li ste upoznati s problemom koji građani imaju u djelu ulica Vladimira Nazora i Andije Hebranga. Ukratko, čovjek je namjerno presjekao optički kabel i mi već 14 dana nemamo internet, tv ni telefon i nitko ništa ne poduzima. Operateri se ograđuju da su to imovinski odnosi i da oni tu ne mogu ništa.On nikog ne pušta u dvorište i svi mi trpimo njegovu samovolju i nitko mu ništa ne može. Kraj je školske godine i djeca ne mogu ispunjavati svoje obaveze bez interneta. Odlučili smo da se obratimo medijima pa ako možete na nekog utjecati jer mi kao pojedinci smo nemoćni”, piše nam slušatelj iz tog dijela grada ističući da su se obraćali „Iskonu, Optimi, HT-u, te da su slali mail i u Ured gradonačelnika, ali bez odgovora.

  Nitko ništa ne poduzima, a to traje već dva tjedna.Operaterima ne vrijedi više slati upite. Oni kažu da ne mogu ništa poduzeti. Ne znamo kome se više obratiti”, rezignirano zaključuje naš slušatelj.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog