Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Preminulo šest osoba, 12 novopozitivnih

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 111 uzoraka od kojih je 12 bilo pozitivno na koronavirus.

  Pet novopozitivnih osoba ima prebivalište na području grada Osijeka, zatim 2 na području Belog Manastira, a po jedna novopozitivna osoba je s područja Antunovca, Belišća, Čepina, Čeminca i Podgorača.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 111 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 82 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih su 18 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 29 pacijenta s tim oboljenjem.

  Preminulo je šest osoba koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 55 do 89 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 823 osobe.

  Policijski službenici proveli su 7 provjera osoba u samoizolaciji i utvrdili 2 kršenja, i to na MCGP Erdut za dvoje stranih državljanina koji su prekršili rok za tranzit od 12 sati, zbog čega su im uručeni prekršajni nalozi. Obavili su i 145 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  Tijekom vikenda, 14. do 16. svibnja, inspektori i službenici civilne zaštite obavili su 71 nadzor provođenja epidemioloških mjera (115 u ugostiteljskim objektima, 24 u trgovačkim centrima, 9 u prodavaonicama, 5 u tržnicama, a ostalo u drugim objektima), a nisu utvrdili nepravilnosti.

  1 komentar

  1. Pingback: Preminulo šest osoba, 12 novopozitivnih

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog