Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pozitivno 20 osoba, u Đakovštini 6

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 328 uzoraka od kojih je 20 bilo pozitivno na koronavirus.

  Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Osijeka (5), s područja Đakova i Čepina dvije pozitivne osobe, a s područja Antunovca, Bilja, Donjeg Miholjca, Našica, Valpova, Erduta, Punitovaca, Donje Motičine, Strizivojne, Semeljaca i Drenje dolazi po jedna novopozitivna osoba.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 57 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 36 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 6 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 21 pacijent s tim oboljenjem.

  Preminule su dvije osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 65 i 87 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 653 osobe.

  Policijski službenici proveli su 4 provjere osoba u samoizolaciji i nisu utvrdili su kršenje propisanih mjera. Obavili su i 126 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu također nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite u posljednja 24 sata obavili su 39 nadzora provođenja epidemioloških mjera (22 u ugostiteljskim objektima, 7 u prodavaonicama, 4 u trgovačkim centrima i 6 nadzora u drugim uslužnim djelatnostima) i nisu utvrdili nepravilnosti.

  1 komentar

  1. Pingback: Pozitivno 20 osoba, u Đakovštini 6

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog