Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Politički pritisci nad ženama zaposlenicama na projektima Zaželi sve češći i intenzivniji”

  “Politički pritisci nad ženama zaposlenicama na projektima Zaželi su sve češći i intenzivniji. Ženama se prijeti da će ostati bez posla ukoliko ne glasaju za određenu političku opciju. To je nedopustivo, a posebice kada se nekome prijeti golom egzistencijom”, upozorava u svom priopćenju gradonačelnička kandidatkinja Irena Gluhak Forempoher.
  “Ovim bih putem poručila javnosti, a posebice ženama zaposlenicima na projektima Zaželi i starijim ljudima, korisnicima pomoći u kući u sklopu tih projekata, da nakon ovih lokalnih izbora, nitko neće ostati bez posla niti bez usluge. Projekt Zaželi provodi skoro svaka općina i mnoge udruge, a Đakovo ne treba biti iznimka. Svakom gradonačelniku, nakon 16.5., će biti u interesu nastaviti s provedbom projekata, bilo u svojstvu partnera ili nositelja, jer se njime rješava i nezaposlenost žena i skrb o starijim osobama istodobno. Budući da sam i osobno pomogla u pripremi i provedbi nekoliko projekata Zaželi, poznati su mi uvjeti ugovora i obaveze ugovornih strana, te vam želim priopćiti da raskid ugovora i prekid projekata nije nikome u interesu i nema nikakvog razloga za strah i neizvjesnost.
  Ukoliko vas netko uvjerava u suprotno, iskorištava vaš položaj podređenosti, ovisnost vaše egzistencije o poslu na ovim projektima, vrši pritisak na vas kako bi vas zastrašio i iznudio vaš glas na predstojećim izborima, slobodno se bez straha obratite institucijama, jer se radi o nezakonitom narušavanju biračkog prava i mobingu. U svakom slučaju, shvatite to kao alarm za buđenje, jer ukoliko vas sada netko ovako ponižava, što li će tek biti u stanju napraviti za koju godinu, kad se ta moć ustali i pusti još dublje korijene. Ne dajte se zastrašiti, jer na projektima koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda nije lako dobiti otkaz”, ističe u svom priopćenju gradonačelnika kandidatkinja Irena Gluhak Forempoher.

  1 komentar

  1. Pingback: “Politički pritisci nad ženama zaposlenicama na projektima Zaželi sve češći i intenzivniji”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog