Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Podrška HNS-a nezavisnoj kandidatkinji Mirjani Adrić

  Đakovačka podružnica Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati na nedjeljnim lokalnim izborima podržat će nezavisnu kandidatkinju za gradonačelnicu Mirjanu Adrić, najavio je na konferenciji za novinare predsjednik Vlado Koren.

  „Svima je poznata činjenica da smo mi u HNS-u proteklih nekoliko mandata podržavali gospodina Vinkovića za gradonačelnika. Isto to bi učinili i na ovim lokalnim izborima da se gospodin Vinković mogao kandidirati no međutim znamo da je dobio odgovor iz ministarstva da on ne može biti kandidat na ovim izborima pa smo zbog toga zajednički odlučili da ćemo podržati nezavisnu kandidatkinju gospođu Mirjanu Adrić. Mislimo da je to najbolji izbor za grad Đakovo i zbog toga joj dajemo punu podršku. Još je nekoliko razloga zašto smo to učinili, jedan od bitnih je sigurno ukidanje prireza, to je nešto što smo mi zagovarali u proteklom mandatu i mislimo da bi građani trebali biti oslobođeni prireza. Sa proračunom od 160 milijuna kuna on se danas može svakako ukinuti, drago nam je da nezavisna kandidatkinja to promovira kao jedan od svojih projekata” rekao je Koren

  Osim toga, nastavio je Koren, razlog što HNS podržava nezavisnu kandidatkinju Mirjanu Adrić je i njezino obećanje o besplatnom vrtiću za svu djecu gradskih i prigradskih naselja,

  „To je ono što također podržavamo, ne samo besplatne vrtiće nego i izgradnju novih vrtića posebno u prigradskim naseljima, njihovo opremanje i briga o zaposlenicima. Također, podržavamo i ovaj projekt za umirovljenike, besplatno dopunsko osiguranje, što je svakako doprinos i našoj starijoj populaciji. Ono što mi želimo istaknuti, od kapitalnih investicija, to je izgradnja natkrivenog odnosno zatvorenog gradskog bazena koji također treba gradu Đakovu. Mislim da su sve ovo razlozi zbog kojih pozivamo sve naše simpatizere i članove i sve građane da izađu na izbore i da daju podršku Mirjani Adrić kao nezavisnoj kandidatkinji i našoj zajedničkoj listi” dodao je Koren.

  Osvrnuo se i na proslavu dana grada. „Toliko se spominje vertikala i sinergija gradonačelnika i državne vlasti, a ja gospodina Plenkovića baš i nisam primjetio u Đakovu” zaključio je Vlado Koren.

  Ankica Mandić prenijela je, kako je rekla, veliko nezadovoljstvo stanovnika Preradovićeve ulice zbog predugog trajanja radova na obnovi tog dijela grada.

  „To traje pet godina, od prijašnjeg mandata, sada je već strpljenju građana došao kraj. Ovo prenosim jer su me zamolili ispred Croatia Baloga, ispred Preradovićeve ulice, ulice Otona Ivekovića, Certisse i Tordinčeve ulice. Ovim putem apeliram na buduću gradonačelnicu, za koju se iskreno nadam da će pobijediti na ovim izborima i postati gradonačelnica grada Đakova, ona to može, zaslužuje i odradit će to kako treba. Apeliram da prioritet bude Preradovićeva ulica, da nakon 5 godina građani tog dijela grada mogu slobodno hodati po pješačkim stazama i da mogu normalno živjeti. Pet godina ne mogu ući u vlastito dvorište jer je sve raskopano, koja je bila dinamika i kako su to trasirali ne znam, ali ovaj put apeliram na buduću gradonačelnicu da to odradi” izjavila je Ankica Mandić.

  1 komentar

  1. Pingback: Podrška HNS-a nezavisnoj kandidatkinji Mirjani Adrić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog