Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nezavisna kandidatkinja Mirjana Adrić o sučeljavanju

  mirjana adric

  Priopćenje nezavisne kandidatkinje za gradonačelnicu grada Đakova Mirjane Adrić prenosimo u cijelosti:

  “Dobro jutro gospodine Mandariću, jako sam Vam zahvalna na pozivu za sučeljavanje, baš sad, kad ste u šestoj brzini za skupljanje glasova birača. Niste samo rekli, hoće li biti izravan prijenos u organizaciji Đakovačkog lista, kako nam se ne bi dogodilo da rezultate izbora saznamo oko Vezova. Vjerujući da ste malo umorni od ove trke zadnjih nekoliko mjeseci, pa ću Vas rado podsjetiti na vremena, kada sam ja Vas pozivala na javno sučeljavanje uz predočenje dokumentacije.

  Nešto kao da Vas nisam vidjela, a niti čula, a čini mi se da Vas baš nisam često viđala niti na Skupštinama Radio Đakova, a to Vam je bila obveza. Vjerujem da se naši sugrađani sjećaju mog priopćenja, od prije dvije godine, kad sam Vam javno rekla da lažete. Iako mi je jako stalo do načina mog izražavanja, druga konkretna riječ u ovom slučaju ne postoji, a to isto činite i danas. Naime, do danas mi se niste ispričali za iznesenu laž da Radio Đakovo nije izmirivao svoj dug, odnosno da u zadnjih 10 godina nije platio niti jednu kunu.

  Stoga od Vas tražim da se javno očitujete, najkasnije do ponedjeljka imate li u knjigovodstvu Grada Đakova kompenzaciju između Grada Đakova i Radio Đakova na iznos od 65.466,04 kuna, ako Vi uopće znate što je to kompenzacija.

  Prije toga s Vama nemam što polemizirati. To ste u obvezi učiniti, kako prema meni i tako i prema našim sugrađanima. Kako Vama neke stvari u životu i nisu baš jasne, pa se stalno pozivate da sam ja, odnosno moja obitelj vlasnica Radio Đakova, zaboravljate da je i Grad Đakovo isto tako vlasnik Radio Đakova, što znači da su naši sugrađani njegovi vlasnici i zato mislim da se s punim pravom i obvezom o ovoj temi mora pričati javno, jer to nije moja privatna stvar.

  Da… ja, odnosno moja obitelj jesmo vlasnici onog dijela koji smo kupili svojim novcem i zato se prema njemu i ponašamo odgovorno, za razliku od Vas. Taj presedan, koji se u Hrvata baš i ne događa često, da netko tuži sam sebe, samo je Vama sličan. Vaše smicalice koje ste ponovo iznijeli kao recimo presudu, naravno nepravomoćnu, na iznos od oko 96 000 kuna niste javnosti objasnili do kraja. Naime, radi se o “Vikend” računu kojeg ste Vi izdali kao čistu osvetu preko vikenda 15.-18. lipnja 2018. godine, kada ste nas zadužili za korištenje prostora, za koji znate i Vi i cijeli grad da ga nismo koristili.

  Uz vašu političku vertikalu tada ste nas teretili za iznos preko, 300.000,00 tisuća kuna, dok je to isto Visoki trgovački sud ocijenio suludim i sve vratio na početak i još nije kraj. A radi vjerodostojnosti mog iznesenog u vezi Preradovićeve ulice, pozivam sve drage Đakovčanke i Đakovčane neka se prošetaju i uvjere u ono izneseno.

  O Vašim izjavama za baku, o tome jesam li ja kad bila na vezovima, nemam što dodati. Kažu u narodu tko laže, taj i krade, a možda je i Vaše umjetničko ime John Smith” zaključila je nezavisna kandidatkinja Mirjana Adrić.

  omentara

  1. Pingback: Nezavisna kandidatkinja Mirjana Adrić o sučeljavanju

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog