Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mirjana Adrić: “Poštovat ću volju birača”

  Posljednjeg dana kampanje poruku biračima uputila je nezavisna kandidatkinja Mirjana Adrić.

  “Iza nas je jedna lijepa kampanja koja je bila isključivo afirmativna i drugačija, gdje sam predstavljala samo svoju viziju grada kako ga ja vidim. Na poseban način, braneći boje svoga grada, predstavili smo sve naše aktivnosti po čemu smo bili prepoznati. Dobili smo pohvale za ovu sasvim drugačiju kampanju, koja je imala određenu žensku notu, nije bila isključivo politička, nije se bavila drugim kandidatima, jedina namjera je bila predstaviti naš program, uz respekt prema svim drugim kandidatima.

  Poruka u svim javnim nastupima, a bilo ih je nekoliko, je da je u fokusu čovjek, odnosno sugrađanin, kao i namjera osvijestiti svima nama da smo suvlasnici svoga grada.

  Ovih dana obišla sam rubne djelove svih prigradskih naselja koje pripadaju Gradu Đakovu, što smatram primjerenim kako bi se upoznala s tim krajem, a u nekim djelovima bila sam i prvi put.

  Prilično je to lijep i zanimljiv kraj, gdje ima još puno posla.

  Prilika je ovo za zahvaliti se svima koji su nas lijepo dočekali, puno je onih koji su željeli promjene, a bilo je i onih kojima možda nismo dobro došli, što prihvaćamo i to je dio demokracije.

  Uvjerena sam da su naše poruke došle do birača.

  Što se tiče obećanja, sigurno nisam ništa rekla, a da prije toga nisam razmislila jer to sam zapravo ja, a što će se, ako Bog dragi da, i realizirati. Uz započete projekte, fokusirat ću se na ove tri mjere, a to su: besplatni vrtići, ukidanje prireza i besplatno dopunsko osiguranje za umirovljenike. U letcima koji sugrađani imaju priliku ovih dana dobiti točno su definirani termini kad koja mjera počinje.

  Pošto smo na kraju kampanje, ono što posebno želim je obratiti se biračima. Molim vas izađite, ako smo mi političari, ako to sad mogu reći za sebe, iako se tako ne osjećam, ali od toga niti ne bježim…. svi isti, nemojte biti vi i ne dopustite im da rade što hoće, već u nedjelju 16. svibnja, vi birajte, vi odlučite, nemojte ostati kod kuće i biti nezadovoljni.

  Ako sam vas ja, moja energija i program koji predstavljam uspjela uvjeriti da svoje povjerenje date meni, onda u nedjelju zaokružite broj 1. – Mirjanu Adrić kao kandidatkinju za gradonačelnicu.

  A kako sam kao nezavisna i nositeljica nadstranačke liste, koju predstavljaju DP, HSS, DHSS,HSP

  HNS I NEZAVISNA LISTA Zorana Vinkovića, a uvjerena da sugrađani znaju da nije nebitno tko je u Gradskom vijeću, a kako bi uspješnije realizirali sve što smo obećali, pozivam vas da podržite, odnosno zaokružite listu pod broj 1. – nositeljica Mirjana Adrić.

  Na kraju ističem da ću poštovati volju birača”, poručuje u svojoj posljednjoj poruci biračima uoči izborne šutnje nezavisna kandiatkinja Mirjana Adrić.

  1 komentar

  1. Pingback: Mirjana Adrić: “Poštovat ću volju birača”

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog