Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Jedna novopozitivna osoba u Đakovu

  U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 169 uzorak od kojih je 7 bilo pozitivno na koronavirus.

  Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Osijeka (2), a iz Draža, Erduta, Podgorača, Darde i Đakova dolazi po jedna novopozitivna osoba.

  Na bolničkom liječenju nalazi se 39 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 29 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 5 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 10 pacijenta s tim oboljenjem.

  Preminule su dvije osobe pozitivne na koronavirus u dobi od 62 i 67 godina.

  Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 639 osoba.

  Policijski službenici proveli su 12 provjera osoba u samoizolaciji i nisu utvrdili su kršenje propisanih mjera. Obavili su i 115 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu također nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

  Inspektori i službenici civilne zaštite u posljednja 24 sata obavili su 37 nadzora provođenja epidemioloških mjera (19 u ugostiteljskim objektima, 8 u prodavaonicama, 4 u trgovačkim centrima i 6 nadzora u drugim uslužnim djelatnostima) i nisu utvrdili nepravilnosti.

  1 komentar

  1. Pingback: Jedna novopozitivna osoba u Đakovu

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog