Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Državno natjecanje učenika strukovnih škola

  Danas u Zagrebu, na Zagrebačkome velesajmu, započinje Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2021.

  Najbolji učenici strukovnih škola, uz podršku svojih mentora; 308 natjecatelja i 285 mentora iz 126 škola, imat će priliku demonstrirati vještine i stručne kompetencije u 43 strukovne discipline te na inovativan način prezentirati obavljanje zadataka karakterističnih za određeno strukovno zanimanje. Discipline će obuhvatiti atraktivan spektar – od tradicionalnih struka, kao što su frizerstvo i pekarstvo, sve do suvremenih interdisciplinarnih područja poput robotike.

  Srednja strukovna škola Antuna Horvata domaćin je discipline Pekarstvo, a na ovogodišnjem Worldskillsu sudjeluje 16 nastavnika i učenika Škole, kao natjecatelji, mentori, članovi prosudbenih povjerenstva i organizacijskog odbora natjecanja.  Natjecanje traje do 13. svibnja 2021. kada će se proglastiti najbolji. Zbog epidemioloških razloga neće biti publike, ali će se sva natjecanja prenositi preko različitih platformi. 

   

  Foto: Arhiva

  1 komentar

  1. Pingback: Državno natjecanje učenika strukovnih škola

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog