Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Apel Ženske inicijative HNS-a uoči drugog kruga lokalnih izbora

  Uoči drugog kruga lokalnih izbora biračima se priopćenjem obratila đakovačka podružnica Ženske inicijative Hrvatske narodne stranke Liberalnih demokrata.

  Kako nam se bliži drugi krug izbora za gradonačelnika/gradonačelnicu grada Đakova, Ženska Inicijativa Hrvatske Narodne Stranke – liberalnih demokrata Đakovo, obraća Vam se s apelom da svakako izađete na izbore, i dobro promislite kako je bilo protekle četiri godine.

  Sreća je da živimo u demokratskom društvu i da su izbori svake četiri godine, te da imamo slobodnu izbora, jer u politici se ništa ne podrazumijeva.

  Protekle četiri godine rada u Gradskom vijeću bile su teške. Toliko teške da smo se morale obratiti za pomoć pravobraniteljici za ravnopravnost spolova u Zagrebu. Ženska Inicijativa HNS – a djeluje 30 godina u gradu, i ovako teško raditi nije bilo nikada. Četiri godine rada u Gradskom vijeću – četiri godine trpljenja verbalnih napada od strane zamjenika gradonačelnika Antuna Galića. Smatrali smo, da je završetkom mandata Gradskog vijeća, tom izričaju došao kraj, no na žalost, isti izričaj nastavlja aktualni gradonačelnik Marin Mandarić, koji je očito takav način komunikacije podržavao te žene naziva babama koje pričaju bajke. Kako bi takvom izričaju došao kraj, 30. svibnja iziđimo na izbore i promijenimo to!

  Promijenimo isključivost koja je vladala protekle četiri godine i dopustimo da zavlada tolerancija, komunikacija i uključivost!

  Pozivamo sve naše simpatizere, članove i sve građanstvo da daju svoj glas ženi – Gospođi Mirjani Adrić!”, navodi se u priopćenju Ženske inicijative HNS-a koje potpisuje predsjednica Ankica Mandić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog