Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Student poduzetništva Vlatko Ilančić Vinkovićev kandidat za dogradonačelnika

  Nezavisni gradonačelnički kandidat Zoran Vinković na današnjoj konferenciji za novinare, uz najavu predaje kandidature za danas poslije podne, predstavio je kadnidata za zamjenika gradonačelnika, a to je student poduzetništva, apsolvent na osječkom Ekonomskom fakultetu Vlatko Ilančić.

  „Bitno je naglasiti da pripadam jednoj od posljednjih generacija koje su imale privilegiju i čast roditi se u ovome gradu. Zbog lošeg upravljanja gradom zadnje dvije-tri godine, cijele ekonomske i gospodarske situacije naše rodilište je zatvoreno i drugi mladi nemaju tu privilegiju i čast roditi se u ovom gradu kao što sam ja imao. Važno je istaknuti da želim ustati, cijeli život provesti u ovom gradu i upravo to je jedan od razloga zašto sam se odlučio politički aktivirati. Nezadovoljan sam trenutnom situacijom u Đakovu, smatram da je Đakovo iznimno perspektivan grad koji može nuditi niz brojnih mogućnosti što trenutno ne nudi. Treba privlačiti mlade, otvarati nova radna mjesta, raditi na boljitku grada, osigurati bolje sutra našim sugrađanima kako bismo svi bili zadovoljni i živjeli u kvalitetnom i dobrom gradu. Smatram da grad Đakovo ima potencijala i da se može. Mlad sam, smatram da imam dovoljno znanja i obrazovanja, ali najvažnije volje i energije pokrenuti se i samim time pokrenuti grad i dići ga na jednu novu razinu i napraviti nešto za boljitak današnjice i budućnosti”, istaknuo je Ilančić.

  Predstavljajući kandidata Vinković je rekao da je temelje njegova programa „Vratimo grad građanima” gospodarstvo, podouzetništvo i otvaranje novih radnih mjesta kroz subvencioniranje novog zapošljavanja posebno mladih i obrazovanih.

  „Očigledno je da je taj odnos prema gospodarstvu sadašnje gradske vlasti rezultirao povećanjem nezaposlenosti, isto tako i odlazak mnogobrojnih obitelji posebice mladih van granica Republike Hrvatske, u jednoj borbi za goli život. Temelj ovog programa svakako će biti i značajna ulaganja u gospodarstvo, ali ne na način da damo 1 do 2 posto proračuna na plaće zaposlenih u gradskoj upravi i ustanovama, ne radi povećanja plaća nego povećanja prije svega zaposlenih, a znamo kako su se zapošljavali u gradsku upravu, ustanovama grada Đakova i trgovačkim društvima, osnovni kriterij je bio stranačka iskaznica odnosno privrženost sadašnjim vlastodršcima u gradu Đakovu”, zaključio je Vinković.

  1 komentar

  1. Pingback: Student poduzetništva Vlatko Ilančić Vinkovićev kandidat za dogradonačelnika

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog